کد خبر 288913
۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸

۵۴ نفر از افراد شرور سلطنت‌طلب و جاسوس دستگیر شدند

۵۴ نفر از افراد شرور سلطنت‌طلب و جاسوس دستگیر شدند

پلیس امنیت عمومی فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در ۷۲ ساعت گذشته با همکاری جوامع اطلاعاتی و قوه قضاییه تعداد ۵۴ نفر از افراد شرور سلطنت طلب را دستگیر کرد.

به گزارش حیات، پلیس امنیت عمومی فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در ۷۲ ساعت گذشته با همکاری جوامع اطلاعاتی و قوه قضاییه تعداد ۵۴ نفر از افراد شرور سلطنت طلب که به عنوان لیدر و محرک اصلی اغتشاشات به اموال هموطنان عزیز و اموال عمومی تعرض می کردند و قصد ایجاد آشوب در جامعه را داشتند، دستگیر شدند.

تعداد ۲ نفر از جاسوسان که اقدام به ارسال موقعیت جغرافیایی اماکن مهم و اهداف مورد نظر دشمن صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به سرویس های جاسوسی موساد و همچنین تصویربرداری از مناطق ممنوعه و محل هایی که مورد اصابت موشک های رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جنایتکار واقع شده بودند و به رسانه‌های ضدایرانی ارسال کرده بودند را دستگیر کردند.

در این عملیات ها تعداد ۱۱ نفر از افراد شرور سلطنت طلب که در مقابل پلیس مقاومت کردند، به حکم قانون زمین گیر و تعداد ۳ قبضه سلاح گرم، ۷۶ قبضه سلاح سرد، یک عدد نارنجک دستی و مقادیر قابل توجهی مهمات جنگی کشف شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha